Refund Policy

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. 

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 10-19 werkdagen in Nederland en 12-19 werkdagen in België.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar via: https://www.17track.net/nl

Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten in Nederland en België volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Defect artikel

Producten die defect bij ontvangst zijn, hoeft u niet te retourneren. Wij kunnen deze immers niet meer terug in de verkoop doen. Wel krijgt u gewoon de inkoopprijs, inclusief verzendkosten, terugbetaald. Wij vragen hiervoor alleen nog even een bevestiging van het defect in de vorm van 1 of meerdere foto's van het product. 

Als je het retourformulier hebt ingevuld kun je de producten opsturen naar het retouradres dat staat aangegeven op het formulier. Zorg ervoor dat je het retourformulier meestuurt en de zending voorziet van een Track en Trace code.

Als we de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan via info@bonvibesz.com contact met ons op.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

 

Hurry!! Remaining only {20} items